Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προβλήματα με τη διαδικασία της νέας ρύθμισης των 100 δόσεων

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Σύλλογο Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων ο οποίος επικοινώνησε με την Δ.Ο.Υ. Χανίων αλλά και από πλήθος συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα που μπλοκάρει τη διαδικασία της νέας ρύθμισης.

Συγκεκριμένα, όταν γίνεται προσπάθεια ρύθμισης στο Taxis και βγαίνει το μήνυμα: "Υπάρχει ασυμφωνία κατά την πίστωση των πληρωμών σας, η οποία τακτοποιείται στην Δ.Ο.Υ. προκειμένου να ενημερωθούν οι οφειλές σας", τότε η επίσκεψή σας στην Δ.Ο.Υ. για διόρθωση του προβλήματος θα αποβεί άκαρπη, λόγω του τεχνικού προβλήματος της ίδιας της Δ.Ο.Υ. για να το επιλύσει.

Πρόκειται κυρίως για πληρωμές που έγιναν στις τράπεζες και για διάφορους λόγους έχουν "μπερδέψει" το σύστημα του Taxis (π.χ. όταν έχουν συνδυαστεί με ταυτόχρονες επιστροφές εισοδήματος, με παραπάνω πληρωμές από το κανονικό κ.λπ.).

Για το θέμα θα σταλεί και ενημερωτική επιστολή προς την κ Σαββαΐδου, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει το πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Ωστόσο, για να μην ταλαιπωρείστε αδίκως επισκεπτόμενοι τις εκάστοτε Δ.Ο.Υ. προκειμένου να επιλύσετε κάτι που, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επιλυθεί, μόλις υπάρχει νεότερο θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανάρτηση. Επίσης, θα σας ενημερώνουμε και άλλα προβλήματα ανακύπτουν αναφορικά με το θέμα της ρύθμισης.
Να τονίσουμε ότι, κατά την άποψή μας πρέπει άμεσα να εμπλουτιστούν με νέο υλικό οι συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις που αναρτήθηκαν στον δικτυακό τόπο του taxis, έτσι ώστε να παρέχονται όλες οι διευκρινίσεις που αφορούν πολύ μεγάλη μερίδα φορολογουμένων.


Ετικέτες για αναζήτηση επιστροφές ρύθμιση Taxis TAXIS πληρωμές


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο