Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αποτελέσματα εκλογών ΣΟΛ Μαγνησίας της 24-11-2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Από την εκλογική διαδικασία της 24 Νοεμβρίου 2014 του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο (κατά αλφαβητική σειρά) οι:

1. ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
3. ΜΑΛΙΑΓΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
4. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
5. ΠΑΝΟΥΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7. ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Και για την Ελεγκτική Επιτροπή (κατά αλφαβητική σειρά) οι:

1. ΒΕΝΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
2. ΚΟΥΤΣΟΡΕΒΥΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
3. ΜΠΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 θα συνέλθουν σε συνεδρίαση οι εκλεγέντες για το Διοικητικό Συμβούλιο με ένα και μοναδικό θέμα την συγκρότησή του σε σώμα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο