Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας: «Τέλη κυκλοφορίας: για την πληρωμή τους χρειάζεται να γνωρίζεις τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας ΜΟΝΟ.!!!»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
ΝΠΙΔ 
ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 
Έτος ίδρυσης 1999  
Έδρα: Ηρώων Πολυτεχνείου 16  43100  ΚΑΡΔΙΤΣΑ 
ΑΦΜ.099280971 
Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας  
e-mail: [email protected]

Καρδίτσα Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τέλη κυκλοφορίας: για την πληρωμή τους χρειάζεται να γνωρίζεις τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας ΜΟΝΟ.!!!


Αναγκαζόμαστε να προβούμε στην έκδοση του παρόντος δελτίου, γιατί έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από πολίτες του Νομού, καθώς το μόνιμο πρόβλημά τους είναι ότι από τα καταστήματα των τραπεζών τους ζητούν να προσκομίσουν το χαρτί για τα τέλη κυκλοφορίας, προκειμένου να μπορέσουν να πληρώσουν.

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Νομού ότι: για την πληρωμή των τελών στις τράπεζες, δεν χρειάζεται να εκτυπωθεί το έντυπο τελών για να τα πληρώσουν.!!!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, σε περίπτωση που τους ζητηθεί.

Σημειώνουμε επίσης ότι, σε περίπτωση που κάποια τράπεζα ζητάει επιμόνως το έντυπο των τελών εκτυπωμένο από τον πελάτη, είναι γιατί (προφανώς) έχει τη συγκεκριμένη στιγμή πρόβλημα το σύστημά της και όχι γιατί πρέπει να προσκομισθεί υποχρεωτικά.

Το ποσό που θα καταβάλλουν για τα τέλη κυκλοφορίας είναι και φέτος το ίδιο με το περυσινό.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν συνιδιοκτήτες οχημάτων, να μην πληρωθούν από όλους, γι’ αυτό καλό θα ήταν να υπάρχει μία συνεννόηση πριν πάνε να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Τέλος, δεν παραλαμβάνουμε αυτοκόλλητο σήμα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Η μόνη απόδειξη ότι πληρώθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας, είναι η απόδειξη πληρωμής στην τράπεζα. Καλό λοιπόν είναι να φυλάσσεται το αποδεικτικό αυτό και στο αυτοκίνητό του ο καθένας, ας έχει μια φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής, για την περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε. Τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή, δεν θα τον «κυνηγούν» ότι έχει απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας.  

Καλό λοιπόν είναι όλα τα ανωτέρω να τα γνωρίζουν οι πολίτες, αλλά και οι υπάλληλοι των τραπεζών και να μην διώχνουν τους πολίτες από τα γκισέ στέλνοντάς τους στο Λογιστή τους, γιατί με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι όλοι θα κερδίσουν χρόνο και θα γλυτώσουν ταλαιπωρία.


Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                    
Γιώργος Παπαδημητρίου                            

Ο Γ. Γραμματέας
Κώστας Λαμπρόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο