Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ημερίδα για τη φορολογία των αγροτών στο Βόλο με τον Κ. Νιφορόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας, στα πλαίσια της ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών του, διοργανώνει Φορολογική Ημερίδα τη Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΙΔΙΚΟΥ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Νιφορόπουλος Ιωάν. Κωνσταντίνος Ορκωτός ελεγκτής λογιστής « ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ. Επιστημονικός συνεργάτης του Taxheaven

• Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στον Συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου « ΚΥΨΕΛΗ» Αγίου Νικολάου 1 Βόλος
• Ώρα έναρξης 9:30
• Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Κουταρέλια 57Β Βόλος τηλ.2421022838


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                
Νικόλαος Μπουρμπούλιας                    

Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Παππάς
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο