Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ομιλίες παραγωγικών φορέων για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Οι ομιλίες των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και των βουλευτών για ελληνικά λογιστικά πρότυπα στα πλαίσια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής οικονομικών υποθέσεων.

1) Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής οικονομικών υποθέσεων την 14ης Νοεμβρίου - Ομιλίες παραγωγικών φορέων

Ομιλίες για τα ΕΛΠ από:

-εκπρόσωπο (ΓΣΕΒΕΕ) Βασίλειο Καμπάνη.
-εκπρόσωπο και Πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ, κ. Βασίλη Κορκίδη.
-εκπρόσωπο ΟΕΕ, Κωνσταντίνο Μανούσο.
-εκπρόσωπο της ΠΟΦΕΕ Γεώργιο Χριστόπουλο.
-εκπρόσωπο του συνδέσμου ΑΕ και ΕΠΕ, Ιωάννη Ανδριτσογιάννη.
-εκπρόσωπο Ομοσπονδίας Ελ.Επαγγελματιών Ελλάδος, Δημήτριο Λογοθέτη.
-εκπρόσωπο ΣΕΤΕ, Αρης Ικκο.
-εκπρόσωπο ΣΕΒ,Χάρης κυριαζή2) Συνεδρίαση της διαρκής επιτροπής οικονομικών υποθέσεων την 13η Νοεμβρίου -

Ομιλίες βουλευτών και Υφυπουργού Κου Μαυραγάνη
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο