Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων πρόσληψης ανέργων στον Ο.Α.Ε.Δ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κο Αμπατζόγλου Θεόδωρο

Κοινοποίηση:
Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Κο Βρούτση Ιωάννη

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 127

Θέμα: « Ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων πρόσληψης ανέργων στον ΟΑΕΔ»

Κύριε Διοικητά,

Μόλις άνοιξε το σύστημα για υποβολή αιτήσεων πρόσληψης ανέργων μέσω προγράμματος στον ΟΑΕΔ έκλεισε αμέσως.

Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί προ καιρού σε αντίστοιχο πρόγραμμα. Το σύστημα όπως τότε έτσι και σήμερα υπολειτουργούσε. Αν δεν μπορεί να υποστηριχθεί σωστά μια τέτοια διαδικασία ηλεκτρονικά, να μην επιχειρείται.

Ο αγώνας της χώρας γίνεται για την μείωση της ανεργίας και όχι για το ποιος θα προλάβει να υποβάλει αίτηση για πρόσληψη ανέργου.

Είναι άδικο ένας ολόκληρος κλάδος να είναι στημένος πάνω από έναν υπολογιστή για να μπορέσει να υποβάλει τις αιτήσεις των πελατών του και στο τέλος να αισθάνεται ότι δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα στο πελάτη του εξαιτίας της δυσλειτουργίας του συστήματος.

Ελπίζουμε στην παρέμβαση σας για διόρθωση της διαδικασίας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο