Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση σχετικά με τα δικαιολογητικά της ηλεκτρονικής Αίτησης Πληρωμής Μικρών Φ/Β

17 Νοέμβριου 2014 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ και ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
TMΗΜΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ και ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Αθήνα, 13-11-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία εκταμίευσης των μικρών Φ/Β (επενδυτικά σχέδια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έως 100kw) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και διευκρινίζει για τα εξής:

Σύμφωνα με τον Πίνακα Δικαιολογητικών Εκταμίευσης Επιχορήγησης Παγίων (συμβατική επένδυση) και Επιδότηση Leasing που υπάρχει αναρτημένος στον δικτυακό τόπο (www.ependyseis.gr) της ΓΔΙΕ, απαιτείται μεταξύ άλλων και η προσκόμιση ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ από την τράπεζα, στην περίπτωση που η επιχορήγηση έχει εκχωρηθεί σε Τράπεζα

Η Υπηρεσία ενημερώνει τους επενδυτές, ότι εφεξής κατά την ηλεκτρονική υποβολή του Αιτήματος Πληρωμής Μικρών Φ/Β, δύνανται να (σημεία 7 και 8 Πίνακα Β. Δικαιολογητικών Εκταμίευσης) μην αναρτούν στο ΠΣΚΕ, την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ

Τα εν λόγω δικαιολογητικά θα αναρτώνται ως Συμπληρωματικά Στοιχεία, έπειτα από σχετική επικοινωνία του υπολόγου, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο ΠΣΚΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκταμίευσης. των Τραπεζών.

Διευκρινίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων ελέγχου, σύμφωνα με την υπ.αρ. 56139/7.11.2014 (ΦΕΚ 3039/τ.Β/10.11.2014) Απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, είναι η 31/3/2015.

Σημειώνεται ότι η ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία δεν αποτελεί προθεσμία και για την ηλεκτρονική υποβολή του Αιτήματος Πληρωμής Μικρών Φ/Β, το οποίο έπεται του Αιτήματος Ελέγχου και υποβάλλεται μεταγενέστερα.


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΛΙΑΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης