Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία κατέθεσε η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για υπογραφή όλων των οικ. καταστάσεων απο υπεύθυνο Λ-Φ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Βουλή για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τα « Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και συναφείς ρυθμίσεις».


Κατά την σημερινή 2η ημέρα ακρόασης μεταξύ των φορέων στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων παρέστη η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. την οποία εκπροσωπούσε το μέλος του Δ.Σ. κος Γιώργος Χριστόπουλος. Επίσης και η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με εκπρόσωπο της τον Γ. Γραμματέα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κο Βασίλη Καμπάνη.

Μεταξύ των θεμάτων που ενημέρωσαν τους βουλευτές και τον Υφυπουργό Οικονομικών κο Γιώργο Μαυραγάνη είναι τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τον ΚΦΑΣ και όλες τις διατάξεις για τα λογιστικά αρχεία που θα τηρούν όλες οι κατηγορίες των επιχειρήσεων που προβλέπει το σχέδιο νόμου.

Οι παραπάνω εκπρόσωποι κατέθεσαν τροπολογία που ζήτησαν να προστεθεί στην παράγραφο 4 του άρθρου 5, ώστε όλες ανεξαιρέτως οι οικονομικές και φορολογικές καταστάσεις που αναλύονται στο άρθρο 16 να υπογράφονται από τον κατά το νόμο υπεύθυνο λογιστή για τη σύνταξη αυτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η παραπάνω τροπολογία αναπτύχθηκε και προφορικά και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας

Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο