Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δείτε σε μαγνητοσκόπηση την ημερίδα «Ο ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων στην πράξη»

Όπως είχαμε αναφέρει σε σχετική ανάρτησή μας την περασμένη Τετάρτη, μαγνητοσκοπήσαμε την ημερίδα που διεξήχθη στο Ξενοδοχείο Novotel από τη Γ.Γ.Δ.Ε., με θέμα «Ο ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων στην πράξη». Θυμίζουμε ότι η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και παρευρέθησαν 900 και πλέον λογιστές – φοροτεχνικοί. Κεντρική εισηγήτρια ήταν η κ. Άννα Κόλλια (στέλεχος του υπ. Οικ.– προϊσταμένη Κεφαλαίου).

Η ομάδα του TaxHeaven, θέλοντας να συνδράμει στην ενημέρωση των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα, αφού αρχικά μαγνητοσκόπησε με ίδια μέσα την ημερίδα, προχώρησε στη συνέχεια στις απαραίτητες εργασίες, ανέβασε το σχετικό υλικό στο διαδίκτυο και πλέον θα είναι διαθέσιμο για τους ενδιαφερόμενους για τρείς ημέρες.

Όσοι επιθυμούν να δουν σε μαγνητοσκόπηση την ημερίδα, μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:


Ημερίδα : «Ο ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων στην πράξη»


Ο κωδικός είναι: 
1234

Προσοχή !!! Λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μία μικρή καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων από την στιγμή που θα πατήσετε το play μέχρι και την έναρξη του.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο