Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ.Γ.Δ.Ε.: Ηλεκτρονικά η ενδικοφανής προσφυγή από το 2015

Νέα ομάδα εργασίας συστήνει η ΓΓΔΕ για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μηχανογραφικού συστήματος υποστήριξης της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών.

Έργο της Ομάδας είναι:

1) Η καταγραφή των επιχειρησιακών αναγκών και της ροής εργασιών της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών.

2) Η διερεύνηση της δυνατότητας:

α) να υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων οι ενδικοφανείς προσφυγές,

β) να εκδίδονται και να υπογράφονται ηλεκτρονικά οι αποφάσεις της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών και

γ) να κοινοποιούνται ηλεκτρονικά οι αποφάσεις αυτές.

3) Η διερεύνηση της δυνατότητας σύνδεσης της μηχανογραφικής εφαρμογής με τα Δικαστήρια και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

4) Η διερεύνηση των υφιστάμενων σχετικών συστημάτων στην Υπηρεσία.

5) Η εξέταση των συστημάτων άλλων χωρών.

6) Η εξέταση των δυνατοτήτων για εσωτερική ανάπτυξη και η δυνατότητα των προσφερόμενων λύσεων στην αγορά.

7) Η υποβολή συγκεκριμένης πρότασης για την υλοποίηση του έργου, με την προοπτική διασύνδεσής του με τα υπάρχοντα μηχανογραφικά συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών (όπως, TAXIS, ELENXIS, κ.τ.λ.).

Το έργο της εν λόγω ομάδας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31/01/2015.

Δείτε την απόφαση από το φορολογικό αρχείο του κόμβου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο