Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                  
Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της προηγούμενης περιόδου και ο Προγραμματισμός Δράσης 2014-2015.

Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και τρόποι επίλυσης αυτών.

Όλοι οι συμμετέχοντες ζήτησαν από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ., η διεκδίκηση των αιτημάτων να συνεχιστεί σε δύο μέτωπα:

1ον της διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς και
2ον της δυναμικής διεκδίκησης μέσα από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και το μαζικό κίνημα των Λογιστών-Φοροτεχνικών.

Τέλος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σεμινάριο για εργασιακά θέματα, με εισηγητή τον Διευθυντή Σ.ΕΠ.Ε. κ. Ευάγγελο Πάντζο.

Το Σάββατο15 Νοεμβρίου 2014 και από ώρα 09:00 έως 15:00, η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. θα διοργανώσει σεμινάριο για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. και τις διορθώσεις του Ε9, με εισηγήτρια την κα Άννα Κόλλια, Προϊσταμένη τμ. Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, Δ/νσης Φορολογίας Κεφαλαίου Υπ. Οικονομικών.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΒΕΛΟΣ                                      

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο