Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Παρουσίαση των νέων ελληνικών λογιστικών προτύπων»

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΣΕΕ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ),η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Παρουσίαση των νέων ελληνικών λογιστικών προτύπων» την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17.30 στο μέγαρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ (6ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γεώργιος Μαυραγάνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ, κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ, κ. Αβραάμ Πανίδης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης,

Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι κ. κ. Ευθύμιος Σαΐτης, πρ. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βιβλίων και Στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών, Παναγιώτης Βρουστούρης, Ορκωτός Λογιστής, Βασίλειος Καμπάνης, εκπρόσωπος ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΦΕΕ, Αντώνης Μουζάκης, εκπρόσωπος ΕΣΕΕ και Κωνσταντίνος Μανούσος, εκπρόσωπος ΟΕΕ.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Ευάγγελος Τσόγης, Οικονομολόγος, εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ και Οικονομικός Επόπτης ΕΒΕΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

«Παρουσίαση των νέων ελληνικών λογιστικών προτύπων»

ΕΒΕΑ, 18 Νοεμβρίου 2014, ΩΡΑ: 17.30

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιχείρηση / Φορέας:....................................................................................................
Συμμετέχων/Συμμετέχοντες:............................................................................................
Θέση:..........................................................................................................................
Δ/νση Εργασίας: ..........................................................................................................
Περιοχή / Ταχ. Κωδικός:................................................................................................
Τηλέφωνο / Φαξ εργασίας: ............................................................................................
Ηλεκτρονική Δ/νση: .....................................................................................................

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (livestreaming) από την ιστοσελίδα του ΕΒΕΑ: www.acci.gr

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένο το εν λόγω έντυπο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στο Ε.Β.Ε.Α., Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων, fax: 210 3602413, e-mail: [email protected]

Πληροφορίες στα τηλ.: 210-3382415, 210-3625342.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο