Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου Ε.Φ.Ε.Ε.Α. σχετικά με τη χθεσινή ημερίδα της Γ.Γ.Δ.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34
ΤΗΛ.: 210 8224111-210 8834483 FAX: 210 8834484
http://www.efeea.gr
Απ. Αναγ. Πρωτ. Αθηνών 3352/18.10.1990 - Αρ. Κατ. 17619/19.12.1990

Αθήνα 12-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

900 και πλέον Λογιστές – Φοροτεχνικοί, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την Ημερίδα που διοργάνωσε με επιτυχία η ΓΓΔΕ σε συνεργασία με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και την Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Το θέμα της ημερίδας « Ο ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων στην πράξη», ανέπτυξε με χρηστικό τρόπο και παραδείγματα το Στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών – Προϊσταμένη Κεφαλαίου κα Άννα Κόλλια, η οποία αφού ανέλυσε διάταξη προς διάταξη τον ΕΝΦΙΑ στην πράξη, παρουσίασε το πρακτικό μέρος διασυνδέοντας όλες σχεδόν τις διατάξεις απαλλαγών και εκπτώσεων με τις στήλες και τους κωδικούς του Ε9 και στη συνέχεια έλυσε πολλές απορίες και απάντησε σε διάφορα ερωτήματα των παρισταμένων.

Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτησε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαΐδου. Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων αναφέρθηκε και σε επίκαιρα φορολογικά ζητήματα όπως κρίσιμες λεπτομέρειες των διατάξεων για τη ρύθμιση των οφειλών, την έναρξη εφαρμογής για τη διόρθωση του Ε9.

Από πλευράς Π.Ο.Φ.Ε.Ε. χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος Αβραάμ Πανίδης ο οποίος τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης στα πλαίσια των προσπαθειών για διαρκή ενημέρωση των Λογιστών – Φοροτεχνικών και την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας και προγραμματισμού φορολογικών υποχρεώσεων με τη Γ.Γ.Δ.Ε.

Από πλευράς Ε.Φ.Ε.Ε.Α. στο χαιρετιστήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος Δημήτρης Τσαμόπουλος εξήρε το ενδιαφέρον των Λογιστών – Φοροτεχνικών, που εκδηλώθηκε με αθρόα προσέλευση και υποσχέθηκε στους παρισταμένους ότι προκειμένου να παρακολουθήσουν την ημερίδα και συνάδελφοι απ’ όλη την Ελλάδα θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο μαγνητοσκοπημένη για σύντομο χρονικό διάστημα.

Το συντονισμό της ημερίδας είχαν από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ο Γενικός Γραμματέας κος Βασίλης Καμπάνης και Πρόεδρος του συλλόγου Χαλκιδικής, και από την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κος Μπάσδελης Αναστάσιος, ο Γενικός Γραμματέας και μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κος Χριστόπουλος Γεώργιος, και οι κα Αθανασία Ζέρβα και Ιωάννης Καρούκης, μέλη της επιτροπής επιμόρφωσης της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπροσώπησαν τις Ενώσεις τους οι:

Σταυρουλάκης Κων/νος Ε.Φ.Ε.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Σταματελάτος Τιμόθεος Γ.Γ. Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΑΧΑΙΑΣ
Γρηγορίου Θωμάς Πρόεδρος ΕΝΩΣΗ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Νάκας Ηλίας Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ
Καρκαντός Γεώργιος Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ και Ταμίας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Παπαδημητρίου Γεώργιος Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τατάκης Παναγιώτης Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε.Ν. ΛΕΣΒΟΥ
Τζιρίτας Χαράλαμπος Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΙΩΝΙΑΣ
Μουζάκας Ευάγγελος Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
Ρούσκας Γεώργιος Αντιπρόεδρος ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Παραδιάς Στράτος Πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑΓραμματεία Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο