Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ενημερωτική ημερίδα – ανοικτή συζήτηση από το Ι.Ο.Φο.Μ. με θέμα τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Κολοκοτρώνη 11, Αθήνα - Σύνταγμα, 10562, ΑΤΤΙΚΗΣ
2103247378

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 12 Νοεμβρίου 2014

Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, με τη συμμετοχή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα – ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα - Ενοποίηση και Εκσυγχρονισμός των Λογιστικών Κανόνων», την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00  στο ξενοδοχείο Divani Caravel – Αίθουσα Μακεδονία (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2).

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνέδριου του Ι.Ο.Φο.Μ. με γενικό τίτλο «Σύγχρονο, απλό και σταθερό φορολογικό σύστημα, κύριος πυλώνας ανάπτυξης», με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων του Σχεδίου Νόμου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και σε αυτήν έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης και η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνα Σαββαΐδου.

Κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο