Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πιθανή η παράταση Εκκαθαριστικής Δήλωσης ΦΠΑ

Μετά από σύσκεψη στην ΓΓΠΣ , συζητήθηκε το ενδεχόμενο για παράταση της εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ, λόγω της δυνατότητας που υπάρχει για ηλεκτρονική υποβολή...

Η ΓΓΠΣ έχει σχεδόν έτοιμη την εφαρμογή για την Ηλεκτρονική υποβολή της Εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ. Στην προχθεσινή σύσκεψη συζητήθηκε το ενδεχόμενο να παραταθεί η υποβολή της δήλωσης έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την καλύτερη προετοιμασία και του Taxis αλλά και των υπόχρεων .

Σήμερα ή το αργότερο την δευτέρα θα παρθεί η τελική απόφαση και θα σταλούν Τηλεγραφήματα στις ΔΟΥ για ενημέρωση .

Η πιθανή ημερομηνία έναρξης των καταληκτικών ημερομηνιών, εάν παρθεί τελικά η απόφαση για ηλεκτρονική υποβολή, θα  είναι η 12ή Μαρτίου 2007. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει διευκρινιστική εγκύκλιος η οποία θα καθορίζει τις λεπτομέρειες υποβολής

Σε περίπτωση που το υπουργείο αποφασίσει να μην λειτουργήσει από φέτος η Ηλεκτρονική Υποβολή των Εκκαθαριστικών Δηλώσεων, η υποβολή αυτών θα ξεκινήσει κανονικά από Δευτέρα 26/02/07

Για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το θέμα θα  ενημερωθείτε  εγκαίρως από τον κόμβο με σχετική ανακοίνωση.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο