Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σεμινάριο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ. για τη φορολογία αγροτών με τον Κ. Νιφορόπουλο

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ)
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 – ΑΡΤΑ 47100
ΤΗΛ: 2681023534

Επίκαιρο φορολογικό Σεμινάριο:
Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τόπος: Δημαρχείο Φιλιππιάδας
Ώρα έναρξης:09.30
Διάρκεια 4 ώρες

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Ένα οδοιπορικό πρακτικής «εξερεύνησης» στο φορολογικό τοπίο των αγροτών, όπως διαμορφώθηκε και ισχύει για τους αγρότες κανονικού και ειδικού καθεστώτος Φ.Π.Α.

Εισηγητής:

Κωνσταντίνος Ιωαν. Νιφορόπουλος
Ορκωτός Ελεγκτής λογιστής – «ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ.»
Επιστημονικός Συνεργάτης Taxheaven.

Κόστος σεμιναρίου:

• Μέλη ΕΦΕΕ Άρτας-Φιλιππιάδας ταμειακώς τακτοποιημένα
ΔΩΡΕΑΝ

• Μη Μέλη ΕΦΕΕ Άρτας-Φιλιππιάδας – Μη τακτοποιημένα μέλη 30,00 €

Πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΦΕΕΑΦ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΔΟΞΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο