Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα η α' δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης σε 700.000 παραγωγούς

Η δεύτερη δόση προγραμματίζεται να δοθεί την εβδομάδα των Χριστουγέννων

Εντός της ημέρας ή το αργότερο την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε περίπου 700.000 αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα τα ποσά που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης, συνολικού ύψους κοντά στα 900 εκατομμύρια ευρώ.

Η δεύτερη δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης προγραμματίζεται να δοθεί την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Εξάλλου, από τα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει σταδιακά η πληρωμή του Μέτρου 214, για τη δράση “Βιολογική Γεωργία”, ενώ η πληρωμή του Μέτρου 214 για τη δράση “Βιολογική Κτηνοτροφία” θα αρχίσει εντός Δεκεμβρίου του 2014. Η συμπληρωματική πληρωμή για το Μέτρο 211-212 (εξισωτική αποζημίωση του 2013 και προηγούμενων ετών) θα γίνει μέχρι το τέλος του 2014, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές για το Μέτρο 112 για τους νέους αγρότες.

Σήμερα ξεκινά η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης προς τους δικαιούχους αγρότες, ύψους άνω των 2,8 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Π. Κουκουλόπουλος, η ενίσχυση θα αφορά και τις πληρωμές παλαιότερων ετών και η καταβολή της αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, χωρίς παρακρατήσεις για τον ΟΓΑ.


Πηγή: news.gr


Ετικέτες για αναζήτηση αγρότες ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο