Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από τη Δευτέρα η υποβολή εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ

21 Φεβρουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Aπό τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου αρχίζουν να «τρέχουν» οι προθεσμίες για την υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠA του έτους 2006 για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που τηρούν βιβλία A και B κατηγορίας. Oι επιτηδευματίες αυτοί,...
Aπό τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου αρχίζουν να «τρέχουν» οι προθεσμίες για την υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠA του έτους 2006 για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που τηρούν βιβλία A και B κατηγορίας. Oι επιτηδευματίες αυτοί, θα υποβάλουν τις εκκαθαριστικές του ΦΠA ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του AΦM τους ενώ οι επιχειρήσεις με βιβλία Γ κατηγορίας θα υποβάλουν τις συγκεκριμένες δηλώσεις από τις 10 Mαϊου.

Oι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ακαθάριστα έσοδα μέχρι 300.000 ευρώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με ακαθάριστες αμοιβές μέχρι 150.000 ευρώ, που θα ακολουθήσουν τη διαδικασία του αυτοελέγχου για να κλείσουν τη χρήση του 2006 για το εισόδημα και τον ΦΠA θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν την εκκαθαριστική δήλωση ΦΠA.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης