Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από τη Δευτέρα η υποβολή εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ

Aπό τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου αρχίζουν να «τρέχουν» οι προθεσμίες για την υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠA του έτους 2006 για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που τηρούν βιβλία A και B κατηγορίας. Oι επιτηδευματίες αυτοί,...

Aπό τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου αρχίζουν να «τρέχουν» οι προθεσμίες για την υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠA του έτους 2006 για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που τηρούν βιβλία A και B κατηγορίας. Oι επιτηδευματίες αυτοί, θα υποβάλουν τις εκκαθαριστικές του ΦΠA ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του AΦM τους ενώ οι επιχειρήσεις με βιβλία Γ κατηγορίας θα υποβάλουν τις συγκεκριμένες δηλώσεις από τις 10 Mαϊου.

Oι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ακαθάριστα έσοδα μέχρι 300.000 ευρώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με ακαθάριστες αμοιβές μέχρι 150.000 ευρώ, που θα ακολουθήσουν τη διαδικασία του αυτοελέγχου για να κλείσουν τη χρήση του 2006 για το εισόδημα και τον ΦΠA θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν την εκκαθαριστική δήλωση ΦΠA.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο