Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Ασφαλιστικές εισφορές δικηγόρων 2014

Ανακοινώθηκαν από τον Τομέα Ασφάλισης Νομικών (Τ.Α.Ν) και τον Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Δικηγόρων (Τ.Ε.Α.Δ) του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α),  οι ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων (αμίσθων ασφαλισμένων), για το έτος 2014.

Οι ανακοινώσεις αφορούν τους παλαιούς ασφαλισμένους (όσους δηλαδή έχουν ασφαλισθεί πριν τις 31-12-1992), τους νέους ασφαλισμένους (όσους ασφαλίσθηκαν από 1/1/1993 και μετά), τις ασφαλιστικές κατηγορίες των νέων ασφαλισμένων που έχουν επιλέξει ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία από την κατηγορία στην οποία υπάγονται υποχρεωτικά καθώς και τις ασφαλιστικές εισφορές για μητέρες ασφαλισμένες άνω της 5ετίας.

Ασφαλιστικές εισφορές έτους 2014 των ∆ικηγόρων, Υποθηκοφυλάκων, ∆ικαστικών Επιμελητών και Συμβολαιογράφων

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 2014 (ΤΑΝ) ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣΕτικέτες για αναζήτηση εισφορές δικηγόροι


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο