Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Η «Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων» στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου


[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΚΑΛΕΣΜΑ
06.11.2014

Συνάδελφοι,

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ»  στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13:30 στο Σύνταγμα που διοργανώνεται από την  Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών – Φοροτεχνικών και πολλών συλλόγων του κλάδου Λογιστών-Φοροτεχνικών.
 
Καλούμε όλους τους Οικονομολόγους και τους  Λογιστές - Φοροτεχνικούς , να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στη διαμαρτυρία.
Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους φορολογούμενους που πλήττονται από τη σημερινή κατάσταση να διαδηλώσουν ενάντια σε ένα ισοπεδωτικό και άδικο φορολογικό σύστημα που καταδικάζει μονίμως τα συνήθη υποζύγια, και αφήνει στο απυρόβλητο τους έχοντες και κατέχοντες καθώς και τις μεγάλες υποθέσεις της φοροδιαφυγής.

Μόνο με ενότητα στον αγώνα και κοινή δράση θα μπορέσουμε να αντισταθούμε και ανατρέψουμε την πολιτική της Συγκυβέρνησης του Μνημονίου που καταδικάζει τον κλάδο των Λογιστών - Φοροτεχνικών, την Μικρομεσαία Επιχείρηση, την ελληνική κοινωνία και οικονομία σε μαρασμό και εξόντωση.  

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συναδέλφους, για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας μας, για την υπεράσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, για μια εναλλακτική οικονομική πολιτική, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας με βάση τις ανάγκες των πολλών.

ΑΘΗΝΑ  06 – 11 - 2014
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο