Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Σε σημαντικές εργολαβίες του δημοσίου συμμετέχει η SingularLogic

Σε έργα ύψους 21 εκατ. ευρώ συμμετέχει η SingularLogic, ενώ το τμήμα που θα υλοποιήσει ο όμιλος ανέρχεται στα 14 εκατ. ευρώ (τα νούμερα περιλαμβάνουν ΦΠΑ). Πρόκειται για έργα του δημόσιου τομέα που συμβασιοποιήθηκαν στα τέλη του 2006, μετά από σχετικούς διαγωνισμούς....

Σε έργα ύψους 21 εκατ. ευρώ συμμετέχει η SingularLogic, ενώ το τμήμα που θα υλοποιήσει ο όμιλος ανέρχεται στα 14 εκατ. ευρώ (τα νούμερα περιλαμβάνουν ΦΠΑ). Πρόκειται για έργα του δημόσιου τομέα που συμβασιοποιήθηκαν στα τέλη του 2006, μετά από σχετικούς διαγωνισμούς. Επιπλέον, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η SingularLogic βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης για τη συμμετοχή της σε περισσότερους από 25 διαγωνισμούς δημόσιων φορέων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 100 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τα αναληφθέντα έργα, η SingularLogic ανέλαβε:
- Για το ΥΠΕΣΔΔΑ το έργο «Aνάπτυξη και Λειτουργία Δημοτικής Διαδικτυακής Πύλης Δυτ. και Νοτ. Ελλάδος», ύψους 5.999.669 ευρώ και με χρόνο υλοποίησης δεκαπέντε μηνών.

- Για το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης το έργο «Ανάπτυξη και λειτουργία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τουριστικού Τομέα», ύψους 1.965.320 ευρώ και με χρόνο υλοποίησης 25 μήνες. Στο έργο συμμετέχουν ακόμη οι εταιρείες Deloitte & Touch και BPM.

- Για τα ΥΠΕΧΩΔΕ/ΥΠΕΣΔΔΑ το έργο «Ηλεκτρονική Πολεοδομία: Πολεοδομική Νομοθεσία & Σύστημα Πολεοδομικών Πληροφοριών για τον Πολίτη», ύψους 2.178.663 ευρώ και χρόνο υλοποίησης 18 μήνες. Στο έργο συμμετέχει και η Unisystems.

- Για το ΥΠΕΣΔΔΑ δύο έργα που αφορούν στην «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία πληροφοριακών συστημάτων για τις υποστηρικτικές λειτουργίες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων» των Περιφερειών Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδος, Κρήτης και Ν. Αιγαίου και των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας & Βορείου Αιγαίου. Το ύψος των δύο έργων ανέρχεται σε 11.027.260 ευρώ, έχουν χρόνο υλοποίησης 18 μήνες και η υλοποίησή τους θα γίνει με τη συνεργασία της Info-Quest και της Decision Systems Integration και θα υλοποιηθούν εντός δεκαοκτώ (18) μηνών.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο