Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.: «Η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 7/11 δεν έχει συγκροτημένη υπόσταση και κανείς δεν γνωρίζει από ποιους εκπροσωπείται και καθοδηγείται»

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
    
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

Θεσσαλονίκη 5/11/2014

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. στη συνεδρίαση της 3/11/2014, ασχολήθηκε με το θέμα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών, που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 7/11/2014 και ώρα 13:30 στο Σύνταγμα.

Αποφάσισε να μη συμμετάσχει ως Ένωση, διότι η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει συγκροτημένη υπόσταση και κανείς δεν γνωρίζει από ποιους εκπροσωπείται και καθοδηγείται.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή αρκετά από τα αιτήματα  η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. προσπαθεί να τα επιλύσει με διάφορους τρόπους εδώ και καιρό με τη συνεργασία και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., καλεί όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αυτή να το κάνουν μεταβαίνοντας στην Αθήνα με λεωφορείο που διατίθεται από την Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών.

Τέλος, η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. θα συμμετάσχει συγκροτημένα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. την ίδια μέρα Παρασκευή 7/11/2014 και ώρα 09:00 στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία), διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Κλάδο και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αυτή.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο