Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κωνσταντινόπουλος: «Πρέπει να γίνει διάλογος για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια»

Συνέντευξη του ΥΦΥΠΑΑΝ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΣΚΑΙ

Σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ” και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στο σχέδιο για τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων που προωθεί η Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η ρύθμιση είναι αποτέλεσμα διεξοδικών συζητήσεων μεταξύ των δύο κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Ο κ.Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ έβαλε επιτακτικά το θέμα να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση και τα κόκκινα αγροτικά δάνεια, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με τις τράπεζες και με την τρόικα. «Τώρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι – οι πολίτες, οι φορείς, τα Κόμματα στη Βουλή – να γίνει η ρύθμιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρξει πραγματική ανάσα στον επιχειρηματία, αφού του δίνεται αυτή η μεγάλη ευκαιρία. Ελπίζω ότι θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία στο επόμενο εικοσαήμερο», δήλωσε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη σκέψη που παρουσίασε ο κ.Δένδιας για πιθανή επεξεργασία ρύθμισης και για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια, ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε: «Ο κ.Δένδιας χθες έφευγε από το Υπουργείο και είπε κάποια πράγματα τα οποία τα έχει δουλέψει – πράγματα υπό σκέψιν, όπως ανέφερε και ο ίδιος. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουμε συνεννοηθεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό το σχεδιασμό. Πρέπει όμως να γίνει και αναλυτικός διάλογος μεταξύ των δύο κομμάτων, για να καταλήξουμε σε συμφωνία».


Ετικέτες για αναζήτηση ρύθμιση δάνεια τράπεζες στεγαστικά


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο