Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

«Οι εφοριακοί δεν πρόκειται να δεχθούν ούτε ένα ευρώ μείωση στις ήδη μειωμένες αποδοχές τους»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Εφοριακών

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ

Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν προετοιμάζει την κοινή γνώμη για τις νέες μειώσεις στους μισθούς των εφοριακών, ενισχύοντας παράλληλα τις γνωστές μεθόδους κοινωνικού αυτοματισμού. Μιλάει για εξοικονόμηση πόρων μέσω των μειώσεων μισθών που δήθεν θα οδηγήσουν σε αυξήσεις για ορισμένους άλλους, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι στόχος τους είναι συνολική μείωση μισθών, για όλους τους εργαζόμενους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ

Οι εφοριακοί δεν πρόκειται να αποδεχτούν για άλλη μια φορά το ρόλο του ‘’λαγού’’ προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα περίοδος περικοπών και μειώσεων μισθών. Θα υπερασπιστούμε, ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τους ήδη μειωμένους σε ποσοστό περίπου 50% μισθούς μας και δεν θα ανεχτούμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μείωση.

Το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας δεν εντοπίζεται στους μισθούς των εργαζομένων. Αν η κυβέρνηση θέλει αύξηση των εσόδων και όχι την εξόντωση των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων δεν έχει παρά:

1. Να ενισχύσει τους φορολογικούς μηχανισμούς και να σταματήσει τη διάλυσή τους.

2. Να προωθήσει τον έλεγχο των μεγάλων υποθέσεων φοροδιαφυγής, για πολλές από τις οποίες μεθοδεύει από το κουκούλωμα έως την παραγραφή τους.

3. Να προχωρήσει στη φορολόγηση του πλούτου και ειδικά αυτού που απολαμβάνει για πολλά χρόνια, ιδιότυπης φορολογικής ασυλίας.

4. Να σταματήσει την πολιτική των χαρατσιών και της εξόντωσης των φτωχών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.


Ετικέτες για αναζήτηση ΑΣΚΙ εφοριακοί


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο