Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από σήμερα αναμένεται να είναι διαθέσιμες οι πιστώσεις για έξι Δήμους για το έκτακτο βοήθημα στους πλημμυροπαθείς

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2014

Σχετικά με την διαδικασία καταβολής του έκτακτου βοηθήματος των 586€ στους πλημμυροπαθείς, ενημερώνουμε ότι μετά από αίτημα έξι (6) Δήμων, με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προχώρησε η διαδικασία μεταβίβασης των πιστώσεων, μέσω της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, και αναμένεται να είναι στην διάθεση των Δήμων την ερχόμενη Τρίτη.

Ενημερώνουμε επίσης ότι σήμερα κατατέθηκαν αιτήματα για το έκτακτο βοήθημα των 586€ από πέντε (5) ακόμη Δήμους:
Αγίας Βαρβάρας, Ασπροπύργου, Κορυδαλλού, Νίκαια – Άγιος Ιωάννης Ρέντη και Χαϊδαρίου συνολικού ύψους 75.116 € τα οποία επίσης προωθούνται για την μεταβίβαση των πιστώσεων στους Δήμους, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ως προς την αποζημίωση οικοσκευής και μικροζημιών σε κατοικίες, δεν έχουν μέχρι σήμερα κατατεθεί αιτήματα από Δήμους.Ετικέτες για αναζήτηση πλημμυροπαθείς


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο