Ειδήσεις Τεχνολογία

Micrsoft: Πρεμιέρα για τα Windows Mobile 6

Nέες δυνατότητες, πρόσβαση στην πλατφόρμα Windows Live, υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ομοιότητα με το περιβάλλον των Windows Live, παρέχει η νέα έκδοση των Windows για φορητές συσκευές που παρουσίασε πρόσφατα η Microsoft.

Nέες δυνατότητες, πρόσβαση στην πλατφόρμα Windows Live, υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ομοιότητα με το περιβάλλον των Windows Live, παρέχει η νέα έκδοση των Windows για φορητές συσκευές που παρουσίασε πρόσφατα η Microsoft.

Tα Windows Mobile 6 θα είναι διαθέσιμα κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά και οι πρώτες συσκευές που θα τα υποστηρίζουν.

Tο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους σε format HTML, καθώς επίσης και τη δυνατότητα διαχείρισης αρχείων Word, Excel, PowerPoint και Outlook στη κανονική τους διαμόρφωση.

Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένες τις υπηρεσίες Windows Live, επιτρέποντας στους χρήστες την ανταλλαγή instant messaging, γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων, αρχείων εικόνων, κ.λπ. Πλήρως ανανεωμένη εμφανίζεται και η γραμμή αναζήτησης, προσφέροντας στους χρήστες πληρέστερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, ενώ η νέα έκδοση είναι εμπλουτισμένη και με πολλά νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Tα Windows Mobile 6 θα είναι διαθέσιμα σε τρεις βασικές εκδόσεις: Tα Windows Mobile Professional για κινητά τηλέφωνα με οθόνες αφής, τα Windows Mobile Standard για κινητά τηλέφωνα με συμβατικές οθόνες και τα Windows Mobile Classic για PDA χωρίς ενσωματωμένο κινητό τηλέφωνο.

H νέα έκδοση των Windows Mobile θα είναι ένα από τα τρία λειτουργικά συστήματα που θα υποστηρίζει η Vodafone, μαζί με τα Symbian/Nokia Series 60 και Linux. Παρά το γεγονός ότι το μερίδιο της Microsoft στην εν λόγω αγορά υστερεί έναντι του ανταγωνισμού, η εταιρεία εκτιμά ότι οι πωλήσεις των συσκευών που «τρέχουν» τα Windows Mobile θα διπλασιαστούν εντός του 2007.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο