Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Προέδρου Δ.Σ.Α στον υπουργό Ανάπτυξης για συμμετοχή του Συλλόγου στην Ομάδα Διαβούλευσης σχετικά με τα επιχειρησιακά προγράμματα 2014-2018

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31/10/2014

Επιστολή Προέδρου ΔΣΑ στον υπουργό Ανάπτυξης για συμμετοχή του Συλλόγου στην Ομάδα Διαβούλευσης σχετικά με τα επιχειρησιακά προγράμματα  2014-2018

Την βούληση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών να συμμετάσχει στην Ομάδα Διαβούλευσης για την εφαρμογή των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της περιόδου 2014-2018, εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  Ν. Δένδια, ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α, Βασίλης Αλεξανδρής.

Με την επιστολή, ζητείται η συμμετοχή του Δ.Σ.Α στην Ομάδα Διαβούλευσης, μέσω του Προέδρου του ή αναπληρωτή του, καθώς όπως αναφέρεται, «εκτιμούμε ότι προφανώς εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθηκε σ΄αυτήν ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας».

Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ ζητά την συμμετοχή και την εκπροσώπηση του Συλλόγου στην Ομάδα Διαβούλευσης, προκειμένου, όπως επισημαίνει , «να συμβάλει με τη θεσμική του ιδιότητα στον εθνικό στόχο εκσυγχρονισμού της χώρας μας μέσω προτάσεων επιλογής κατάλληλων προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας».

Στο παραπάνω συνημμένο αρχείο, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την επιστολή του Προέδρου του ΔΣΑ πος τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο