Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Νέες Εκδόσεις των εφαρμογών της Data Communication για τις Δηλώσεις Εισοδήματος 2007

Με τις νέες εκδόσεις οι λογιστές μπορούν να υπολογίσουν τη φορολογία εισοδήματος 2007, να εκδώσουν τα έντυπα Ε1, Ε1Α, Ε2, Ε3, Ε5, Ε9 και να τα εκτυπώσουν αυτόματα στα έντυπα δηλώσεων της εφορίας, σε συνεχή μηχανογραφημένα έντυπα, να αναπαράγουν.......

Νέες Εκδόσεις των εφαρμογών της Data Communication για τις Δηλώσεις Εισοδήματος 2007

H Data Communication κυκλοφόρησε τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών της:
• Academia Financials Έσοδα-Έξοδα & Δηλώσεις Εισοδήματος Έκδοση 2.40 (εφαρμογή Windows)
• Academia Financials Ιδιοκατοίκηση
• Meridian Έσοδα - Έξοδα & Φοροτεχνικό Έκδοση 9.0 (εφαρμογή DOS)
• Meridian Ιδιοκατοίκηση

Με τις νέες εκδόσεις οι λογιστές μπορούν να υπολογίσουν τη φορολογία εισοδήματος 2007, να εκδώσουν τα έντυπα Ε1, Ε1Α, Ε2, Ε3, Ε5, Ε9 και να τα εκτυπώσουν αυτόματα στα έντυπα δηλώσεων της εφορίας, σε συνεχή μηχανογραφημένα έντυπα, να αναπαράγουν στον εκτυπωτή τους ακριβή έγχρωμα αντίγραφα των δηλώσεων ή να τις αποστείλουν ηλεκτρονικά στο ΤaxisNet.

Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν τον υπολογισμό του εντύπου Ε5 βάσει της νέας εγκυκλίου (ΠΟΛ.1020) που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 8/2/2007.

Στην έκδοση 2.40 του Academia Financials έχουν ενσωματωθεί, πλέον των απαιτούμενων προσαρμογών για τις φορολογικές δηλώσεις, 30 σημαντικές νέες δυνατότητες, πολλές από τις οποίες έχουν προέλθει από προτάσεις πελατών.

Η εφαρμογή «Ιδιοκατοίκηση» υπολογίζει με ακρίβεια την αντικειμενική αξία των ακινήτων και το Τεκμαρτό Εισόδημα από Ιδιοκατοίκηση για τις δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος. Περιλαμβάνει τις τιμές ζώνης για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, του έτους 2006 και προηγουμένων ετών, βάσει του συστήματος Αντικειμενικών αξιών. Η εφαρμογή «Ιδιοκατοίκηση» λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με τα προγράμματα Academia Financials Έσοδα-Έξοδα και Meridian Έσοδα-Έξοδα.

Οι νέες εκδόσεις στάλθηκαν ήδη στους πελάτες την Δευτέρα 12/2/2007
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο