Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξεμπλόκαρε η χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης και ανασυγκρότησης των πληγεισών περιοχών από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, υπογράφηκε τροποποίηση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικών, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στις Περιφέρειες που είχαν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 (Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδος), να επαναδιαθέσουν το υπόλοιπο ποσό που προκύπτει από μειώσεις προϋπολογισμών έργων (εκπτωτικό προϊόν) για την ένταξη νέων έργων και αυξήσεις προϋπολογισμών συνεχιζόμενων έργων για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών.

Τα έργα αυτά χρηματοδοτούνται με τη διαδικασία της συνεισφοράς τρίτων μέσω Π.Δ.Ε. από πόρους του πρώην Ταμείου Αντιμετώπισης εκτάκτων Αναγκών. Με την τροποποίηση αυτή, δίνεται λύση σε ένα θέμα που επιτακτικά είχαν θέσει οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

 


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης