Αποτελέσματα live αναζήτησης

Καμιά συζήτηση για αύξηση προκαταβολής φόρου και αλλαγή των ορίων στις απολύσεις

13 Φεβρουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ούτε η αύξηση του ποσοστού προκαταβολής φόρου για τις ανώνυμες εταιρείες και τις τράπεζες, ούτε η αύξηση του ορίου των απολύσεων, είναι στα σχέδια της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφης. Δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης ούτε ...
Ούτε η αύξηση του ποσοστού προκαταβολής φόρου για τις ανώνυμες εταιρείες και τις τράπεζες, ούτε η αύξηση του ορίου των απολύσεων, είναι στα σχέδια της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφης.
Δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης ούτε η αύξηση του ποσοστού προκαταβολής φόρου για τις ανώνυμες εταιρείες και τις τράπεζες, ούτε η αύξηση του ορίου των απολύσεων.

Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα ότι το υπουργείο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση για αύξηση του ορίου απολύσεων από το 2% στο 10%. Οι διεθνείς οργανισμοί και η Ευρωπαϊκή Ενωση, υπογράμμισε ο υπουργός, έχουν τις δικές τους απόψεις, τις οποίες εκφράζουν πάρα πολλές φορές, χωρίς να σημαίνει ότι μπορούν να μετατραπούν σε πολιτική στη χώρα μας. Σε αυτό το θέμα, συνέχισε ο κ. Αλογοσκούφης, έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Από την αλλη πλευρά, τόνισε ο υπουργός, η κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας της εργασίας, ανεξάρτητα από τις συστάσεις της Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό δεν τίθεται θέμα αύξησης της προκαταβολής φόρου από τις ανώνυμες εταιρείες.
Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης