Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Καμιά συζήτηση για αύξηση προκαταβολής φόρου και αλλαγή των ορίων στις απολύσεις

Ούτε η αύξηση του ποσοστού προκαταβολής φόρου για τις ανώνυμες εταιρείες και τις τράπεζες, ούτε η αύξηση του ορίου των απολύσεων, είναι στα σχέδια της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφης. Δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης ούτε ...

Ούτε η αύξηση του ποσοστού προκαταβολής φόρου για τις ανώνυμες εταιρείες και τις τράπεζες, ούτε η αύξηση του ορίου των απολύσεων, είναι στα σχέδια της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφης.
Δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης ούτε η αύξηση του ποσοστού προκαταβολής φόρου για τις ανώνυμες εταιρείες και τις τράπεζες, ούτε η αύξηση του ορίου των απολύσεων.

Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα ότι το υπουργείο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση για αύξηση του ορίου απολύσεων από το 2% στο 10%. Οι διεθνείς οργανισμοί και η Ευρωπαϊκή Ενωση, υπογράμμισε ο υπουργός, έχουν τις δικές τους απόψεις, τις οποίες εκφράζουν πάρα πολλές φορές, χωρίς να σημαίνει ότι μπορούν να μετατραπούν σε πολιτική στη χώρα μας. Σε αυτό το θέμα, συνέχισε ο κ. Αλογοσκούφης, έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Από την αλλη πλευρά, τόνισε ο υπουργός, η κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας της εργασίας, ανεξάρτητα από τις συστάσεις της Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό δεν τίθεται θέμα αύξησης της προκαταβολής φόρου από τις ανώνυμες εταιρείες.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο