Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Tax Advisors και Taxheaven στο πλευρό του Λογιστή - Φοροτεχνικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο των Tax Advisors και του Taxheaven.gr με θέμα "Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα με το νέο φορολογικό Ν. 3522/2006" την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 στην Αθήνα. Στην κατάμεστη...

Φορολογικό Σεμινάριο των Tax Advisors και του Taxheaven  
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο των Tax Advisors και του Taxheaven.gr με θέμα "Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα με το νέο φορολογικό Ν. 3522/2006"  την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 στην Αθήνα. Στην κατάμεστη αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Ε.Β.Ε.Ε.Α., αναλύθηκαν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νόμου από τους κ.κ. Γ. Κορομηλά και Π. Λιάζο και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα των συναδέλφων. Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας ότι, αυτή η προσπάθεια των Tax Advisors και του Taxheaven είναι πολύ σημαντική για την επιμόρφωση επιχειρηματιών και λογιστών - φοροτεχνικών.
 
http://www.taxad.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=574&Itemid=116
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο