Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Το Ο.Ε.Ε στις Ημέρες Καριέρας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί με τον πλέον ωφέλιμο και καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των μελών του και ιδιαίτερα στις ανάγκες των νέων οικονομολόγων, συμμετείχε στις ημέρες καριέρας, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ», από τις 10 έως και τις 12 Οκτωβρίου.

Στο κάλεσμα του ΟΕΕ ανταποκρίθηκαν οι νέοι συνάδελφοι οικονομολόγοι, μέλη του φορέα μας, ιδιαίτερα οι νέοι επαγγελματίες Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι άνεργοι Οικονομολόγοι, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το επάγγελμα του οικονομολόγου, τις ειδικότητες του οικονομολογικού επαγγέλματος και τους τρόπους πρόσβασης – εισόδου στο επάγγελμα, που πρέπει να ακολουθήσουν, εφόσον χρησιμοποιούν το πτυχίο τους για επαγγελματικούς λόγους στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να ασκήσει το οικονομολογικό επάγγελμα, για τη διαρκή επιμορφωτική δράση, που αναπτύσσει το ΟΕΕ, συνδέοντάς τη με τις επαγγελματικές ανάγκες των οικονομολόγων .

Διαπίστωσή μας, από τη δράση μας αυτή, είναι το έντονο ενδιαφέρον των νέων συναδέλφων μας να πληροφορηθούν τα όσα σχετίζονται με την αγορά εργασίας, καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που στόχο έχουν την ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο