Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ε.Φ.Ε.Ε. Άρτας-Φιλιππιάδας: Παρεμβάσεις Βουλευτών Νομού Άρτας για το φιάσκο με το πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 – ΑΡΤΑ 47100
ΤΗΛ: 2681023534

Μετά από την αναφορά της ΕΦΕΕ Άρτας-Φιλιππιάδας και την κοινοποίηση της σε όλους τους αρμοδίους αλλά και στους βουλευτές του Νομού Άρτας για το φιάσκο με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στις 8/10/2014,η βουλευτής Ν. Άρτας Όλγα Γεροβασίλη μας ενημέρωσε ότι κατέθεσε αναφορά με το , υπόμνημα της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στον Υπουργό Εργασίας την οποία σας επισυνάπτουμε .Επίσης ο Βουλευτής Άρτας κ.Γκόγκας Χρήστος ενδιαφέρθηκε και επικοινώνησε με την Ένωσή και μας υποσχέθηκε ότι θα παρέμβει στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την τακτοποίηση του ζητήματος που προέκυψε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΕ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Γιώργος Θεοδόσης


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ: τoν κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

ΘΕΜΑ: Απόρριψη αιτήσεων λόγω δυσλειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος του ΟΑΕΔ

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας Όλγα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ με το επισυναπτόμενα, υπόμνημα της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.

Σύμφωνα με το υπόμνημα, στις 8/10/2014 Ο ΟΑΕΔ έδωσε τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις διαμέσου του διαδικτύου και μέσα από την σελίδα του oead.gr να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση για την υπαγωγή τους στο πρόγραμμα « Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 5000 ανέργων ηλικίας 25-66 ετών ».

Το πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ από κάποια ώρα και μετά παρουσίασε πρόβλημα με αποτέλεσμα να μη ζητά αναγκαία στοιχεία όπως αριθμό και ειδικότητα επιδοτουμένου ανέργου (απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης) αλλά παραδόξως προχωρούσε στην υποβολή και ολοκλήρωση της αίτησης.

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ απέρριψε τις αιτήσεις αυτές χωρίς να αναγνωρίζει ότι το λάθος είναι του συστήματος υποβολής των αιτήσεων του ΟΑΕΔ και όχι των αιτουμένων επιχειρήσεων.

Ζητούν λοιπόν από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να εξετάσει ξανά τις περιπτώσεις των επιχειρήσεων και να δικαιώσει το αίτημα τους. Να κάνει δεκτή την αίτηση τους και να τους εντάξει στο παραπάνω πρόγραμμα, μετά την συμπλήρωση των αιτήσεων, γιατί η ανεπάρκεια στα στοιχεία της αίτησης οφείλεται ξεκάθαρα στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ και σε κανέναν άλλο.

Παρακαλώ, τόσο για την απάντησή σας προς τους ενδιαφερόμενους, όσο και για την ενημέρωσή μου σχετικώς.

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2014

Η καταθέτουσα βουλευτής

Όλγα Γεροβασίλη
ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΑΕΔ ΣΥΡΙΖΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο