Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Κλειστές Οι υπηρεσίες Διοίκησης του ΙΚΑ την 12/02/07 ως φόρος τιμής στον Διοικητή του ΙΚΑ

Το Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αφού συνήλθε εκτάκτως με την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Διοικητή και Προέδρου του, καθηγητή Ιωάννη Βαρθολομαίου, εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθύτατη οδύνη του και αποφασίζει, ως ελάχιστη....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ

  Το Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αφού συνήλθε εκτάκτως με την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Διοικητή και Προέδρου του, καθηγητή Ιωάννη Βαρθολομαίου, εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθύτατη οδύνη του και αποφασίζει, ως ελάχιστη αναγνώριση στις υπηρεσίες που προσέφερε στο Ίδρυμα και στους ασφαλισμένους της χώρας:

  α) Αντί στεφάνου να κατατεθεί ποσό 5.000,00¤ στο Σωματείο «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ποσό 5.000,00¤ στην εταιρεία για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο «ΜΕΡΙΜΝΑ»

  β) Να παραβρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

  γ) Να παραμείνουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις Μονάδες του Ιδρύματος επί τριήμερο

  δ) Να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες της Διοίκησης του Ιδρύματος κατά την ημέρα της κηδείας και να διακοπεί το ωράριο εργασίας όλων των Διοικητικών Υπηρεσιών του, τη Δευτέρα 12/2/2007 από την 13.00μ.μ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο