Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Πρόσκληση Χρήστου Μελλά

Ο συγγραφέας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΑΣ για τα 20 χρόνια συγγραφικής δημιουργίας Το περιοδικό «ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ» για τα 10 χρόνια παρουσίας και Τα βιβλιοπωλεία «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ»..

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο συγγραφέας  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΑΣ για τα  20 χρόνια συγγραφικής δημιουργίας
Το περιοδικό «ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ» για τα 10 χρόνια παρουσίας και
Τα βιβλιοπωλεία «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ»

Σας προσκαλούν

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 6 μ.μ.
Σε εκδήλωση με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο εμπορικό κέντρο «THE MALL» στο Μαρούσι (Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου)
Συμμετέχουν:

-    Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)
-    Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών
-    Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών
-    Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων
-    Περιοδικό “PROSVASIS”

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής
Τηλέφωνα συμμετοχών 210-2112000 (κα Σκορδίλη)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο