Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Απεργούμε - απέχουμε - δεν συμμετέχουμε στην αξιολόγηση

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠANEΛΛHNIA OMOΣΠONΔIA EPΓAZOMENΩN ΣTIΣ ΔHMOΣIEΣ OIKONOMIKEΣ YΠHPEΣIEΣ

ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - Τ.Κ. 105 62 AΘHNA / THΛ.: 210-3622707 • FAX: 210-3638782 / www.poedoy.gr • e-mail: [email protected]

Αθήνα 9.10.2014
Αρ. Πρωτ.: 594

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΑΠΕΧΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.


Η ΠΟΕ –ΔΟΥ με βάση τους σχετικούς Νόμους, το καταστατικό της και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων έχει προκηρύξει απεργία – αποχή, από ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Στα πλαίσια αυτά καλούμε κάθε συνάδελφο, από οποιαδήποτε θέση (Διευθυντή, Προϊστάμενο Τμήματος, υπάλληλο) να απέχει από κάθε σχετική διαδικασία και φυσικά από τον επιμερισμό ποσοστών που ζητά ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης με το 1135854 ΕΞ 2014/8.10.2014 έγγραφό του.

Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε σε ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ότι αφού έχει προκηρυχθεί νόμιμα απεργία – αποχή από την σχετική διαδικασία (το σχετικό έγγραφο της ΠΟΕ –ΔΟΥ στο www.poedoy.gr με τίτλο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ) κάθε πίεση (έμμεση ή άμεση) ή άλλη ενέργεια, θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση και τις επακόλουθες πειθαρχικές και νομικές ενέργειές μας.

Καλούμε κάθε Διευθυντή που θα επιλέξει (παρά τα προαναφερθέντα) να προχωρήσει σε επιμερισμό ποσοστών να αναλογιστεί, την διάλυση που θα προκαλέσει στην υπηρεσία του και τις νομικές εμπλοκές με τους υπαλλήλους που θα θιγούν από την αξιολόγηση.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ αξιολόγηση απεργία


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο