Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η ARTION στο Διεθνές Δίκτυο της Leading Edge Alliance global

ARTION

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ARTION  στο Διεθνές Δίκτυο της Leading Edge Alliance global.

Η Artion A.E. οριστικοποίησε τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο οργανισμό LEA global, με σκοπό την παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, το διεθνές δίκτυο LEA global περιλαμβάνει ανεξάρτητες εταιρείες, που παρέχουν λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με έδρα στις Η.Π.Α. αποτελεί σήμερα τη δεύτερη μεγαλύτερη ένωση λογιστικών εταιρειών στον κόσμο, σύμφωνα με το International Accounting Bulletin.

Το LEA global:

-Εκπροσωπείται σε περισσότερες από 100 χώρες
-Με περισσότερες από 200 εταιρείες-μέλη
-Με πάνω από 580 γραφεία
-Με περισσότερους από 2.000 συνεταίρους και συνεργάτες και πάνω από 23.000 άτομα προσωπικό

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον, το διεθνές επιχειρείν αφορά όχι μόνο πολυεθνικές εταιρείες μεγάλου μεγέθους, αλλά και εταιρείες μικρομεσαίου μεγέθους.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Artion A.E., κ. Γιώργος Δαλιάνης με αφορμή την οριστικοποίηση της συνεργασίας δήλωσε ότι «Η συνεργασία με τη LEA global συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη των πελατών μας σε  εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για μία στρατηγική συνεργασία με αποτέλεσμα την επέκταση των υπηρεσιών μας και στο εξωτερικό. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Artion σε λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και οι συνεπείς συνεργασίες μας, που αποδεικνύονται στα οικονομικά μας μεγέθη, αποτέλεσαν κύριους παράγοντες της επιλογής μας ως επίσημοι συνεργάτες του LEA global».


Πληροφορίες: Ρενάτα Ζαχαροπούλου, τηλ. 210 6009062, 6936642148, email [email protected]
www.artion.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο