Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Ο.Α.Ε.Ε. - Καταγραφή Ασφαλιστικού βίου. Ψηφιοποίηση ασφαλιστικού φακέλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ


 
Την 1η Ιουνίου 2014 άρχισε η υλοποίηση της δράσης «καταγραφή ασφαλιστικού βίου-ψηφιοποίηση ασφαλιστικού φακέλου» από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ.

Με το έργο αυτό επιχειρείται η ψηφιακή απεικόνιση στοιχείων και εργασιών που, μέχρι σήμερα, τηρούνται σε φυσική μορφή στους φακέλους των ασφαλισμένων σε ειδική, για το σκοπό αυτό, μηχανογραφική εφαρμογή.

Στα πλαίσια της σταδιακής επέκτασης του προγράμματος εντάσσονται νέες ομάδες εργασιών σε διαδικασία ψηφιοποίησης.

Οι νέες εργασίες αφορούν:
• την αναγνώριση εισφορών λόγω απώλειας ασφαλιστικών βιβλιαρίων,
• την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών ασφαλιστικών εισφορών
• την χορήγηση παροχών σε χρήμα .

Με την ψηφιοποίηση των νέων εργασιών διευρύνεται η εικόνα του ψηφιακού φακέλου των ασφαλισμένων με αποτέλεσμα την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, την ελάφρυνση των Υπηρεσιών και την απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης παροχών.
 


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΑΕΕ ψηφιοποίηση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο