Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η Altec παρουσιάζει τα Χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής ALTEC xLINE – Φόρος 2007

Το 2007 είναι μία ακόμη χρονιά με μεγάλες υποχρεώσεις για τη διαχείριση και την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων των πελατών σας. Η ALTEC πάντα κοντά σας, ανέπτυξε το επαγγελματικό πρόγραμμα ALTEC xLINE – Φόρος 2007 μεταφέροντας...

ALTEC Α.Β.Ε.Ε. – ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Έδρα: Πάτμου 12, 151 23 Μαρούσι, Τηλ.: 211.6872727, Fax: 211.6872765
Υποκατάστημα: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310.595600, Fax: 2310.595665

Το 2007 είναι μία ακόμη χρονιά με μεγάλες υποχρεώσεις για τη διαχείριση και την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων των πελατών σας. Η ALTEC πάντα κοντά σας, ανέπτυξε το επαγγελματικό πρόγραμμα ALTEC xLINE – Φόρος 2007 μεταφέροντας την τεχνολογία των συστημάτων E.R.P. και στις εφαρμογές φορολογίας.

Η εφαρμογή ALTEC xLINE - Φόρος 2007 είναι η λύση που χρειάζεται το σύγχρονο λογιστικό γραφείο την περίοδο των δηλώσεων και κάνει πράξη το αίτημα σας για «Περισσότερες και Καλύτερες Υπηρεσίες σε Λιγότερο Χρόνο».

Εξασφαλίζει την μεταφορά στοιχείων από την προηγούμενη εφαρμογή και περιλαμβάνει όλες τις γνωστές ευκολίες των εφαρμογών  ALTEC Software, προσφέροντας εξαιρετική ταχύτητα εργασίας, αλλά και απόλυτη αξιοπιστία στο αποτέλεσμα.

Και το κυριότερο, για όλους τους λογιστές η ALTEC προσφέρει την εφαρμογή ALTEC xLINE - Φόρος 2007
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής ALTEC xLINE - Φόρος 2007
Σχεδιάσαμε τη νέα εφαρμογή φορολογίας έχοντας δύο βασικούς στόχους :
•    Να αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο δουλειάς για το σύγχρονο λογιστικό γραφείο την περίοδο των δηλώσεων, επιτρέποντας του να παρέχει περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες σε λιγότερο χρόνο και
•    Να συνεχίσει να αποτελεί εργαλείο δουλειάς και οργάνωσης όλων των απαραίτητων φορολογικών στοιχείων των πελατών του σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Η εφαρμογή ALTEC xLINE - Φόρος ενσωματώνει μία σειρά χαρακτηριστικών όπως :
•    Πλήρης φωτογραφική απεικόνιση των εντύπων στην οθόνη σας όπως είναι στην πραγματικότητα.
•    Συμπλήρωση και εκτύπωση όλων των απαραίτητων εντύπων φορολογίας (φυσικών και νομικών προσώπων) : Ε1-Δήλωση φυσικών προσώπων, Ε2 - Μισθωμάτων Ακινήτων, Ε3 - Αναλυτικά Στοιχεία ,Ε5 - Δήλωση Ο.Ε., Ε.Ε, Ε9 - Δήλωση Ακίνητης Περιουσίας, Φ.01.13 - Δήλωση ΕΠΕ, Φ.01.10 - Δήλωση Α.Ε.
•    Δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφίας του συμπληρωμένου εντύπου σε λευκό χαρτί. (εκτυπωτές Laser ή Ink Jet) ή σε συνεχές μηχανογραφικό χαρτί, ή απευθείας στα έντυπα του υπουργείου οικονομικών.
•    On Line - Υπολογισμός εκκαθαριστικού τη στιγμή καταχώρισης ή μεταβολής της δήλωσης.
•    Παρέχεται η εκτύπωση του εκκαθαριστικού με δυνατότητα ανάλυσης των εισοδημάτων.
•    Αυτόματος υπολογισμός και εκτύπωση του εντύπου του ειδικού σημειώματος περαίωσης ΦΠΑ Ν.3296/04
•    Υπάρχουν ενσωματωμένοι πίνακες των αντικειμενικών τιμών αγροτικού εισοδήματος.
•    Δυνατότητα ενημέρωσης της δήλωσης φυσικών προσώπων – έντυπο Ε1 – από άλλα έντυπα (Ε2, Ε3, Ε9).
•    Δυνατότητα πληκτρολόγησης κωδικού πεδίου προς συμπλήρωση για άμεση ταχυκαταχώρηση των πεδίων.
•    Υπάρχει ενσωματωμένο το αρχείο Συντελεστών Μικτού και Καθαρού Κέρδους καθώς και το αρχείο Κωδικών Αντικειμένου Δραστηριότητας (Κ.Α.Δ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών μας (http://www.altec.gr/gr/support.asp?id=2) ή στα Τμήματα Πωλήσεων της ALTEC : Αθήνα: 211-6872727, Θεσσαλονίκη: 2310-595600.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση
ALTEC Α.Β.Ε.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο