Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: «Φτάνει πιά με τις ανώνυμες καταγγελίες»

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠANEΛΛHNIA OMOΣΠONΔIA EPΓAZOMENΩN ΣTIΣ ΔHMOΣIEΣ OIKONOMIKEΣ YΠHPEΣIEΣ

ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - Τ.Κ. 105 62 AΘHNA / THΛ.: 210-3622707 • FAX: 210-3638782 / www.poedoy.gr • e-mail: [email protected]

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Αθήνα 30-9-2014
Αρ. πρωτ. 592

Μέσα στο νοσηρό κλίμα των μνημονίων, έχοντας καταρρεύσει αξίες θεσμοί και ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν βρει πρόσφορο έδαφος οι ανώνυμες καταγγελίες, με αποτέλεσμα να έχει στοχοποιηθεί και κατηγορηθεί ο εφοριακός κλάδος και να έχει επικρατήσει δυστυχώς ο νόμος της ζούγκλας και της ανθρωποφαγίας.

Όπως δε έχει αποδειχθεί περίτρανα στο παρελθόν, οι «ανώνυμες καταγγελίες» εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα.

Καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές της κουκούλας και του χαφιεδισμού και απαιτούμε να αλλάξει η απαράδεκτη νομοθεσία που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να σπιλώνει ανθρώπους και να καταστρέφει οικογένειες.

Να σταματήσει επιτέλους το καθεστώς των ανώνυμων καταγγελιών που οι περισσότερες είναι ανυπόστατες, συκοφαντικές και εκ του πονηρού αφού υποκινούνται από ιδιοτέλεια.

Να λαμβάνονται υπόψη μόνο οι επώνυμες καταγγελίες και όσες είναι τεκμηριωμένες με τα απαραίτητα στοιχεία και αποδείξεις.

Η ανθρωποφαγία και το «διαίρει και βασίλευε» εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα όσων επιβουλεύονται τη διάλυση του κλάδου και του κοινωνικού μας ιστού ευρύτερα.

Καλούμε τα κόμματα και την ΑΔΕΔΥ να ευαισθητοποιηθούν και να πάρουν πρωτοβουλίες για την πάταξη του φαινομένου των ανώνυμων καταγγελιών που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας και απειλεί να τινάξει στον αέρα την ελληνική κοινωνία, αφού οι μισοί πολίτες καταφέρονται καθημερινά εναντίον των άλλων μισών και διασπείρει το μίσος, τον ρεβανσισμό και την μισαλοδοξία.

Απευθύνουμε αίτημα συνάντησης με τα κόμματα του Κοινοβουλίου ώστε να εκθέσουμε σε αυτά, αλλά και να συζητήσουμε μαζί, τα προβλήματα του εφοριακού κλάδου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο