Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νεκρός στην ουρά για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

«Ήρθε χωρίς σφυγμό. Αν και έγινε ανάνηψη, κατέληξε», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου

Η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ την τελευταία ημέρα της προθεσμίας και μέσα σε μεγάλη ουρά στάθηκαν μοιραίες συνθήκες για τη ζωή του 70χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νωρίτερα είχε λιποθυμήσει έξω από κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άτυχος 70χρονος, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, είχε όμως πάθει ανακοπή καρδιάς.

Στο νοσοκομείο έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

"Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης, ο άνθρωπος κατέληξε", δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.


Πηγή: news.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο