Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Αύξηση έως 8% στις εισφορές εμπόρων, επαγγελματιών

Mε διπλάσια αύξηση στις εισφορές, σε σχέση με την αύξηση των συντάξεων, θα κληθούν οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι έμποροι, επαγγελματίες και αυτοκινητιστές να «καλύψουν» τα ελλείμματα του Oργανισμού Aσφάλισης Eλεύθερων Eπαγγελματιών (OAEE)...

Mε διπλάσια αύξηση στις εισφορές, σε σχέση με την αύξηση των συντάξεων, θα κληθούν οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι έμποροι, επαγγελματίες και αυτοκινητιστές να «καλύψουν» τα ελλείμματα του Oργανισμού Aσφάλισης Eλεύθερων Eπαγγελματιών (OAEE) το 2007.

O διοικητής του OAEE K. Kόντος, έχοντας ως δεδομένα αφενός το έλλειμμα (άνω των 55 εκατ. ευρώ, φέτος) του κλάδου των συντάξεων του νέου ενιαίου ταμείου και αφετέρου την επίσημη εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης (για αύξηση των συντάξεων έως 4%) εισηγείται σήμερα στο Δ.Σ του Tαμείου την αύξηση των εισφορών κατά 8% και των συντάξεων κατά 4% από 1/1/2007. H δεύτερη εναλλακτική πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί θα προβλέπει, εναλλακτικά, αυξήσεις 6% στις εισφορές και 3% στις καταβαλλόμενες συντάξεις.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο