Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εντός του μήνα Εθνική Επιτροπή κατά της φοροδιαφυγής

«Πάράθυρο» για νέα μείωση των φολογικών συντελεστών, άφησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, αν αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή..

«Πάράθυρο» για νέα μείωση των φολογικών συντελεστών, άφησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, αν αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή. «Αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, δεν μπορούμε να έχουμε δίκαιο φορολογικό σύστημα, και δεν θα υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι πόροι που απαιτούνται για το ασφαλιστικό», πρόσθεσε.

Εντός του μήνα θα συσταθεί η Εθνική Επιτροπή για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος του κ. Αλογοσκούφη, ο οποίος μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί με εκπροσώπους της ΓΣΕΕ συναντήθηκε και με εκπροσώπους του ΣΕΒ ενώ, όπως είπε, την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί και με άλλους κοινωνικούς εταίρους.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, είπε ότι η Συνομοσπονδία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Αλογοσκούφη και έκανε και κάποιες παρατηρήσεις, όπως για παράδειγμα ότι και το κράτος δεν πρέπει να αναπαράγει συστήματα που καταλήγουν σε φοροδιαφυγή.

Τέλος, με αφορμή παρατήρηση του προέδρου της ΓΣΕΕ, ότι το χρέος του ΙΚΑ στο τέλος του 2006 φθασε τα 4,280 δισ. ευρώ, ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι στο διάλογο που ξεκινά με τον υπουργό Απασχόλησης θα συζητηθεί και αυτό.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος είπε ότι από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής θα απελευθερωθούν πόροι για υγεία, παιδεία και κοινωνική πρόνοια.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο