Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ν. Μεσσηνίας - Κάλεσμα σε κινητοποίηση την 1η Οκτώβρη

«Και μέσα σε όλα τα άλλα, ξεκίνησαν οι απειλές του Κ.Ε.Α.Ο.»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
e-mail: [email protected]

25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΞΕΚΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΑΟ

Η τεράστια φορολογική επιδρομή, που ήρθε με τις εκκαθαρίσεις των φετινών φορολογικών δηλώσεων, τα χαράτσια σε κάθε σπιθαμή γης , όπως εμφανίζονται με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.), το επικίνδυνο μέτρο των φοροεπιδρομών στα σπίτια, συμπληρώνονται με το ανθρωποφάγο κυνήγι του ΚΕΑΟ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ).

Το ΚΕΑΟ κάνει πως δεν ξέρει ότι

• πάνω από 200.000 μικροεπιχειρήσεις έκλεισαν από το 2010,
• μια στις πέντε που λειτουργούν ακόμα κινδυνεύουν να κλείσουν μέσα στο 2014,
• πάνω από 370.000 ασφαλισμένοι έχουν χρέη προς τον ΟΑΕΕ, σε σύνολο 740.000 ενεργών ασφαλισμένων, δηλαδή οι μισοί.
• όλο και περισσότεροι αυτοαπασχολούμενοι χάνουν το δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω χρεών.

Από την άλλη, μέσω του «Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων» (ΕΝΦΙΑ), μονιμοποιείται το «έκτακτο» τάχα χαράτσωμα της λαϊκής στέγης, που επιβλήθηκε για πρώτη φορά το 2011 (με το περιβόητο ΕΕΤΗΔΕ και στη συνέχεια ΕΕΤΑ, που ερχόταν ως τώρα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ) και το οποίο ταυτόχρονα επεκτείνεται για πρώτη φορά και στα χωράφια της φτωχής αγροτιάς, στα οικόπεδα, στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, κυριολεκτικά σε κάθε σπιθαμή γης.

Συνάδελφοι, η Γραμματεία Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Μεσσηνίας καλεί τους αυτοαπασχολούμενους λογιστές, μέσα από την επαγγελματική τους ιδιότητα και τις επιστημονικές γνώσεις τους, να σταθούν δίπλα στους πελάτες τους (εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρομεσαίους αγρότες, άνεργους, συνταξιούχους) και να συστρατευθούν στον αγώνα ενάντια στην πολιτική που μας εξοντώνει. Η λογική των συντεχνιών, η εξάντληση του κοινωνικού και συνδικαλιστικού μας ρόλου προς τα εκεί, η ιδεοληψία ότι η κάστα των λογιστών μπορεί αποσπασματικά να σωθεί προασπίζοντας τα στενά της επαγγελματικά συμφέροντα, υποθηκεύουν από μόνα τους το μέλλον μας.

Η Γραμματεία Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Μεσσηνίας καλεί τους συναδέλφους σε σύσκεψη την
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 19:30 Εργατικό Κέντρο 1ος όροφος

Καλούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών να καλέσει σε έκτακτη Γ.Σ. με τα συγκεκριμένα θέματα και να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι στην κινητοποίηση μαζί με τους πελάτες μας την 1η Οκτωβρίου στις 08:00 π.μ. στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας

Ή ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ή ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο