Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Eξετάσεις πιστοποίησης υποψηφίων Διαμεσολαβητών

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
www.dsa.gr

Έπειτα από νεότερη απόφαση της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών, ως ημερομηνία διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων σε πανελλήνια κλίμακα, ορίζεται πλέον η 8η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρες 11.00 πμ έως 14.00 μμ.

Για τον ακριβή τόπο και τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, καθώς και για τη διαδικασία και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, αλλά και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, θα εκδοθεί, στις αμέσως επόμενες ημέρες, σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Διευθυντής Κατάρτισης
Δημήτρης Παπασπύρου

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ημερομηνία διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων σε πανελλήνια κλίμακα, ορίστηκε η 15η  Νοεμβρίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρες 11.00 πμ έως 02.00 μμ.

Τόποι διεξαγωγής των εξετάσεων ορίστηκαν, οι πόλεις της Αθήνας (εξεταστικό κέντρο –πιθανότατα- το Αμφιθέατρο Νομικής Σχολής Παν. Αθηνών) και της Θεσσαλονίκης (εξεταστικό κέντρο –πιθανότατα- το Αμφιθέατρο Νομικής Σχολής ΑΠΘ), με τον ακόλουθο καταμερισμό: (ι) για τους δικηγόρους, βάσει του Δικηγορικού Συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι οι υποψήφιοι και (ιι) για τους μη δικηγόρους, βάσει του τόπου κατοικίας ή επαγγελματικής έδρας τους. Οι υποψήφιοι, μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων που υπάγονται στις περιφέρειες των Εφετείων Θεσσαλονίκης, Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Λάρισας, Ιωαννίνων και Κερκύρας θα εξεταστούν στην Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι θα εξεταστούν στην Αθήνα. Τα ανάλογα ισχύουν, με βάση την κατοικία τους στις ως άνω περιφέρειες, για τους υποψήφιους μη δικηγόρους.   

Για τον ακριβή τόπο και τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, καθώς και για τη διαδικασία και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, αλλά και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, θα εκδοθεί, στις αμέσως επόμενες ημέρες, σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (www.ministryofjustice.gr).


Ο Διευθυντής Κατάρτισης του «ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»
Δημήτρης Παπασπύρου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο