Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Κυκλοφορεί η πρώτη έκδοση του Νέου ΦΟΡΟΙ 2007 από την PROSVASIS

Το ΦΟΡΟΙ 2007 ίναι ένα πρόγραμμα που σας δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσετε, να εκτυπώσετε και να υποβάλλετε όλα τα φορολογικά έντυπα, όπως και να υπολογίσετε το φόρο όλων των φυσικών και νομικών προσώπων....

Το ΦΟΡΟΙ 2007  ίναι ένα πρόγραμμα που σας δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσετε, να εκτυπώσετε και να υποβάλλετε όλα τα φορολογικά έντυπα, όπως και να υπολογίσετε το φόρο όλων των φυσικών και νομικών προσώπων.

Το "Φόροι 2007" είναι μια εφαρμογή διπλού περιβάλλοντος (DOS – WINDOWS) που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ από όποιο περιβάλλον σας βολεύει, εάν θέλετε και απ τα δύο συγχρόνως, μιας και πρόκειται για εφαρμογή που υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών (ακόμα και σε επίπεδο τοπικού μηχανήματος).


Σε σχέση με την περισινή έκδοση προσετέθησαν τα έντυπα Φ12 (γιά τα νομικά πρόσωπα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα), Φ19 (Δήλωση εργολάβων κ.λπ.) και το Εντυπο Ανάλωσης Κεφαλαίου Παρελθουσών Χρήσεων


Όσον αφορά την εκκαθάριση φόρου φυσικών προσώπων, οι κυριότερες αλλαγές και διορθώσεις είναι οι εξής:

Βάσει του νέου φορολογικού νόμου ………..
Διεγράφησαν οι κωδικοί 067-068 που αφορούσαν τα αμοιβαία κεφάλαια.
Οι κωδικοί 057-058 που αφορούσαν δωρεές ακινήτων στον "ΑΘΗΝΑ 2004", αφορούν τώρα δωρεές Ιατρικών Μηχανημάτων κ.λπ.
Τα ποσά διατροφής που καταβάλλονται στον άλλο σύζυγο είναι τώρα στους κωδ. 089-090 από 075-076 που ήταν πέρυσι.
Έγιναν αλλαγές στο χαρτόσημο και σε διάφορα ποσά και συντελεστές της εκκαθάρισης.
Διορθώσεις
Κυριότερη διόρθωση είναι ο έλεγχος του κωδ. 320 που δεν υπήρχε πέρυσι. Αφορά την περίπτωση φορολογούμενου του οποίου η σύζυγος είναι κάτοικος εξωτερικού.
Προστέθηκαν ένα σωρό έλεγχοι δευτερευούσης σημασίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η παρούσα έκδοση δεν περιέχει όλες τις εκτυπώσεις, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο πρώτο update, μαζί με διορθώσεις σε τυχόν προβλήματα της αρχικής έκδοσης, εάν εντοπιστούν τέτοια.

Επίσης, για όσους θέλουν να τυπώσουν τα έντυπα έγχρωμα (από inkjet ή έγχρωμο lazer), ισχύουν τα εξής:

Τα έντυπα, εκτός του Ε1 και του Ε9, τυπώνονται αυτομάτως έγχρωμα (αν ο εκτυπωτής είναι κατάλληλος) και από τα δύο περιβάλλοντα, καθώς η ανάλυση χρώματος είναι μηδαμινή.
Τα Ε1 και Ε9, λόγω του ότι είναι όλα έγχρωμα, τυπώνονται με χρώμα απ το περιβάλλον WINDOWS και ασπρόμαυρα απ το DOS. Έτσι πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας.
Όπως πάντα, περιμένουμε τις υποδείξεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο fax 210-33 22 799.

Με τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή και παραγωγική περίοδο δηλώσεων.

Χάρης Τσοχαντάρης

Υπεύθυνος Ανάπτυξης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο