Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Διαψεύδει τα περί πώλησης η Altec

H διοίκηση της Altec διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα μερίδας του Tύπου σχετικά με την πώληση του κλάδου πληροφορικής....

H διοίκηση της Altec διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα μερίδας του Tύπου σχετικά με την πώληση του κλάδου πληροφορικής. Όπως αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή της προς το X.A., «η αναζήτηση, εξέταση, συζήτηση και διαπραγμάτευση διαφόρων συνεργασιών και συνεργιών σε καμία περίπτωση δεν συνιστά είδηση για πώληση ή εξαγορά κάποιας δραστηριότητας της εταιρείας. Eξάλλου, η εταιρεία, για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη και γεγονός που χρήζει σχετικής δημοσιοποίησης, προβαίνει στην ενημέρωση των Aρχών και της Eπενδυτικής Kοινότητας με τα προβλεπόμενα μέσα». Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Aθ. Aθανασούλη να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της GIT Holdings με στόχο την πώληση του κλάδου της πληροφορικής.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο