Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΑΣΚΟ & Σ: Προσωπικές θέσεις του κ. Κόλλια η καθιέρωση flat tax rate για όλους τους φορολογούμενους

Δεν απηχούν τις θέσεις του προεδρείου και της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.

ΠΑΣΚΟ και Σ
Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ -50- Αθήνα
Τηλ:210-3665301

Αθήνα 16/9/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τις θέσεις του Προέδρου του Ο.Ε.Ε κ. Κων. Κόλλια σε εκδηλώσεις των Περιφερειακών Τμημάτων του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις Σέρρες και στη Βέροια: όπου πρότεινε την καθιέρωση ενός flat tax rate για όλους τους φορολογούμενους – φυσικά και νομικά πρόσωπα στο 15%, επισημαίνουμε ότι οι θέσεις αυτές είναι προσωπικές θέσεις του προέδρου.

Τις θεωρούμε νεοφιλελεύθερες και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις θέσεις του προεδρείου και της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.

Η παράταξή μας είναι υπέρ της προοδευτικής φορολογίας και κατά της επίπεδης (flat tax rate) η οποία εξυπηρετεί τον πλούτο και παραβιάζει στην πράξη Συνταγματικές επιταγές περί φοροδοτικής ικανότητας, διαλύοντας κάθε έννοια κράτους φορολογικής δικαιοσύνης.


Η Γραμματεία της ΠΑΣΚΟ και Σ


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ flat tax rate ΠΑΣΚΟ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο