Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πανεπιστημονική: «Να ανακληθεί η μήνυση-δίωξη του συνάδελφου Ν. Γόντικα, στελέχους της ΔΠΚ-Ο και του ΠΑΜΕ, από τον Τ. Αλεξιάδη»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ
http://www.dpk-o.gr/

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ.Δ. ΤΟΥ Ο.Ε.Ε .: ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ-ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ, ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΠΚ-Ο ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ Τ.ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Προς:
Το Προεδρείο της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

ΑΙΤΗΜΑ

Θέμα: «Να ανακληθεί η μήνυση-δίωξη του συνάδελφου Ν. Γόντικα, στελέχους της ΔΠΚ-Ο και του ΠΑΜΕ, από τον Τ. Αλεξιάδη».

Παρακαλούμε να φέρεται προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης-την 22η-το παρακάτω θέμα ώστε να πάρει θέση η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Με αφορμή πρόταση της Δ.Α.Σ. Εφοριακών (Δυνάμεις του ΠΑΜΕ) στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. για έλεγχο των οικονομικών της ομοσπονδίας, ο Τρ. Αλεξιάδης, γνωστό συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη διοίκηση της συγκεκριμένης ομοσπονδίας και στέλεχος της ΣΥΝ.ΑΡ.Ο. στο Ο.Ε.Ε., κατέθεσε μήνυση ενάντια στο στέλεχος του ΠΑΜΕ στην Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. και της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ/ΔΠΚ-Ο, Ν. Γόντικα, γιατί δήθεν θίχτηκε από την τοποθέτηση του συνάδελφου Ν. Γόντικα στη συνεδρίαση του Γ.Σ. για το θέμα των οικονομικών .

Η ουσία είναι ότι ο Τ. Αλεξιάδης, ως στέλεχος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, εξαρχής απειλούσε ευθέως τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. με μηνύσεις απαιτώντας την απόσυρση της επιστολής για τον έλεγχο των οικονομικών, πράγμα που δεν έγινε.

Η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί ξεκάθαρη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής και πολιτικής αντιπαράθεσης. Απαιτούμε να σταματήσει η δίωξη του συναδέλφου Ν. Γόντικα από τον συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδη, να αποσύρει άμεσα την απαράδεκτη μήνυση. Η συνδικαλιστική και πολιτική διαπάλη δεν ποινικοποιούνται.

Αθήνα, 16/9/2014

Εκ μέρους της Δ.Π.Κ.-Ο.
Αγγελόπουλος Χρήστος, μέλος της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο