Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δόσεις δύο ταχυτήτων για ληξιπρόθεσμα χρέη σε εφορία και ταμεία

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σχέδιο δύο ταχυτήτων για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, για οφειλές έως 15.000 ευρώ οι δόσεις θα φτάνουν τις 100, ενώ για χρέη άνω των 15.000 ευρώ οι δόσεις θα φτάνουν τις 72.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης θα μειωθεί στο μισό το επιτόκιο που χρεώνει το Δημόσιο σήμερα για τις οφειλές, και συγκεκριμένα από το 8% θα φτάσει το 4%.
Την ίδια στιγμή, τον Οκτώβριο θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση η αύξηση του μισθού των ενστόλων και ο τρόπος καταβολής των αναδρομικών.
Πηγή enikos.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο